Muu betonirakentaminen

Paikalla valettujen betoniperustusten lisäksi olemme erikoistuneet myös muihin muotti ja valutöihin, pois lukien lattiavalut.

Olemme toteuttaneet erilaisia porras- ja tukiseinäratkaisuja, sekä suurempia ulko- ja sisäseinä projekteja. Oman PERI-Muottikaluston ansiosta logistiset ja aikataulutukselliset asiat helpottuvat työmaalla. Tuodaan muotit projektin alkaessa ja viedään sen valmistuttua.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millainen tarve sinulla on!

Kysy lisää

Työnäytteitä

string(30) "Omakotitalon Betoniperustukset" string(44) "Paikallavaletut sisä- ja ulkoseinärakaisut"

Paikallavaletut sisä- ja ulkoseinärakaisut

string(24) "Omakotitalon perustukset" string(44) "Paikallavaletut sisä- ja ulkoseinärakaisut"

Paikallavaletut sisä- ja ulkoseinärakaisut

string(44) "Omakotitalon ja autotallin betoniperustukset" string(57) "Ulkoseinän valutyö käynnissä PERI-Muotteja käyttäen"

Ulkoseinän valutyö käynnissä PERI-Muotteja käyttäen

string(22) "Paritalon perustukset " string(52) "Mökin perustukset ja autokatoksen pilariperustukset" string(38) "Omakotitalon ja autotallin muotitukset" string(27) "Omakotitalon betonisokkeli " string(45) "Paikallavaletut sisä- ja ulkoseinäratkaisut"

Paikallavaletut sisä- ja ulkoseinäratkaisut

string(24) "Omakotitalon perustukset" string(43) "Rivitalon perustuksien valutyö käynnissä" string(25) "Omakotitalon perustukset " string(43) "Rivitalon ja autokatoksen betoniperustukset" string(46) "Koulurakennuksen paikalla valetut väliseinät"

Koulurakennuksen paikalla valetut väliseinät

string(43) "Rivitalon ja autokatoksen betoniperustukset" string(34) "Paritalon roskakatoksen pohjatyöt" string(36) "Valmiin kohteen tarkistus ja mittaus" string(33) "Omakotitalon muottityöt valmiina" string(35) "Portaiden raudoitustyö käynnissä"

Portaiden raudoitustyö käynnissä

string(33) "Omakotitalon terassin perustukset"